de organisatie

Hallo festival gangers/ deelnemers

 

Mogen we ons even voorstellen wij zijn 2 enthousiaste moeders Petra en Heidi en vriendinnen van elkaar die graag naar festivals toe gaan.

 

Heidi:

Ik ben moeder van Nikki en Robbie en getrouwd met Rob. Ik heb een bedrijf “Taarten van Heidi”.

Ik maak op bestelling verjaardagstaarten, bruidstaarten en traktaties. Tevens geef ik workshops en organiseer ik kinderfeestjes.

Er is een foodtruck op komst die ook zeker op festival Hatseflats te zien zal zijn.

Naast mijn werk in de taarten werk ik ook nog 2 ochtenden in de kinderopvang.

 

Petra:

Ik ben  moeder van Rosalie en Kristof en al ruim 20 jaar samen met John.

Wij hebben samen Koos&Roos, een bedrijf met shop-in-shops in woonaccessoires, interieur en lifestyle artikelen in Loods 5 in Sliedrecht en Maastricht en in Depot Zeven in Hulst .

Wij staan regelmatig op festivals, lifestyle markten en pop-up events met merkartikelen van onder andere: Rice, Mijn Stijl, Zoedt, A Little Lovely Company etc.

Dit jaar komt ook onze webshop online! WWW.KOOSENROOS.NL

 

Na vele festivals bezocht te hebben, kwamen wij tot de conclusie dat er voor kinderen ook een speciaal festival moet worden georganiseerd. In 2019 zijn wij gestart met het eerste Kids foodtruckfestival Hatseflats bij Hof Poppendamme in Grijpskerke. Dit was een zeer groot succes met meer dan 1000 bezoekers. Voor ons reden om in 2020 twee Hatseflats festivals te organiseren. De eerste staat gepland op 6 juni en heet Hatseflats aan ’t Spoor (in samenwerking met de gemeente Borsele) en het tweede Hatseflats festival vindt plaats op 22 augustus bij het vernieuwde Hof Poppendamme in Grijpskerke. Op onze festivals staan de kinderen centraal en er worden er superleuke workshops georganiseerd, denk hierbij aan drummen, grafitti, vlechten, dansen, jongleren, schminken en natuurlijk meet and greets. De foodtrucks zijn ook gericht op kinderen, denk aan mini hamburgers, friet, tosti’s, fruit, ijs en een echte snoepcaravan. Om het festival compleet te maken staan er diverse kramen met de leukste kinderkleding, de hipste sieraden en allerlei leuke hebbedingen voor groot en klein…..

 

 

We hopen jullie te ontmoeten op onze festivals!